LAFT Software AS’ personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i LAFT Software AS.

Erklæringen gir informasjon om databehandling utført av LAFT Software og bestemmer formålet og virkemidlene for behandlingen samt databehandling vi gjør på vegne av våre besøkende og kunder basert på deres instruksjoner.

Ved markedsføring på e-post innhentes et eksplisitt samtykke på forhånd.

 

Hvilke personopplysninger behandles?

Opplysninger som behandles hos LAFT Software kan kategoriseres slik:

Administrative opplysninger som for eksempel navn, telefonnummer, e-postadresse, stillingstittel og hvilke selskap man jobber i. Opplysninger om atferd på vår nettside, som for eksempel hvilke artikler man leser og hva man viser interesse for.

Opplysninger i forbindelse med ditt eller din arbeidsgivers kundeforhold til oss, slik som tjeneste- og ordreopplysninger, betalingsopplysninger og henvendelser.

Opplysninger når du besøker våre nettsider (herunder dato og tid, hva slags PC/mobiltelefon, operativsystem og nettleser du bruker, IP-adresser, skjermstørrelse og lignende.)

Eventuelle andre opplysninger som er samlet inn på grunnlag av ditt samtykke: Du vil i så fall få spesifikk informasjon om hvilke opplysninger vi samler inn og hva de brukes til når vi ber om ditt samtykke.

Dersom du har innsigelser med hensyn til vår behandling av personvern har du også anledning til å klage til Datatilsynet.

 

Gyldige behandlingsgrunnlag:

Vi innhenter kun informasjon om deg for å sende deg relevant informasjon du selv ber om, for å oppfylle en avtale vi har med deg eller fordi vi anser at vi har en berettiget interesse som ikke overstiger inngripen i ditt personvern.

Dersom vi er nødt til å behandle sensitive personopplysninger for å oppfylle en avtale med deg, vil vi innhente ditt samtykke til dette i forkant av behandlingen. Samtykket begrenser behandlingen til kun å omfatte de opplysningene som er nødvendige for at LAFT Software AS skal kunne oppfylle den spesifikke avtalen.

Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Behandlingen av de aktuelle personopplysningene vil da opphøre.

 

Behandlingsansvarlig:

LAFT Software AS

Rådhusgata 5

0151 Oslo

E-post: [email protected]

Telefon: +47 975 30 494

 

Opplysninger som innhentes

Opplysninger kan registreres og lagres når du registrerer deg på www.laft.io, når du fyller ut skjemaer på vår nettside, er i kontakt med salg eller support.

Hvor lagrer vi informasjon om deg – og hvor deler vi informasjonen om deg med andre?

Personopplysninger kan bli utlevert til offentlige myndigheter, dersom dette følger av lovbestemt opplysningsplikt eller utleveringsplikt.

Eventuelle tredjeparter som mottar personopplysninger fra oss er underlagt taushetsplikt, gjennom avtaleinngåelse.

Underleverandører

LAFT Software benytter seg også av tjenester levert av 3. Part. Her er en oversikt over underleverandører hvor informasjon kan lagres:

HubSpot:

HubSpot benyttes for e-postmarkedsføring eller utsendelse av nyhetsbrev. Navn og e-post kan deles med HubSpot.

Google Analytics:

Google Analytics benyttes for analyse av trafikk. IP-adresser og besøksmønster lagres.

Stripe:

Om en betaler med Visa eller Mastercard i vår plattform vil personlig informasjon som kortnummer sendes til Stripe for behandling av betalingen.

Kommunikasjon via e-post

Vi benytter e-post til markedsføring og kommunikasjon. Som kunde av LAFT Software AS vil du med jevne mellomrom motta nyhetsbrev så fremst du har gitt et aktivt samtykke til det. Det er mulig å  melde seg av nyhetsbrev ved å klikke på avmeldingslenken i e-postene.

Innsyn og retting

Du har krav på innsyn i de opplysninger som er registrert om deg. Innsyn kan også fås ved å sende en henvendelse til [email protected] Dersom de registrerte opplysninger ikke er riktige eller er ufullstendige, kan du kreve at opplysningene korrigeres i henhold til personopplysningsloven.

Oppbevaring og sletting

Opplysninger som ikke lenger er nødvendig for det formål de er laget for, slettes fra våre systemer.

Informasjon om bruk av informasjonskapsler.

En informasjonskapsel (cookie) er en liten tekstfil som lagres på din datamaskin.

Vi bruker informasjonskapsler blant annet til å huske din innlogging, passord i kryptert form, til å forbedre brukeropplevelsen og som en del av vår markedsføring mot nye kunder.

Når du besøker våre tjenester, setter vi både midlertidige og varige informasjonskapsler. En midlertidig informasjonskapsel slettes ofte automatisk når du lukker nettleseren din, mens varige kan ligge på din maskin i opptil ett år.

Om du ønsker å lære mer om informasjonskapsler kan du lese mer på http://www.aboutcookies.org.

 

Følgende informasjonskapsler er i bruk i våre tjenester

Google Analytics

Google Analytics benytter informasjonskapsler for analyse av trafikk.

Google Ads

Vi benytter oss av annonsering gjennom Google Ads sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

Facebook Pixel

Vi benytter oss av annonsering gjennom Facebook sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

LinkedIn Pixel

​Vi benytter oss av annonsering gjennom LinkedIn sin plattform. Informasjonskapsler benyttes slik at annonsering kan målrettes basert på besøksmønster.

 

Samtykke i bruk av informasjonskapsler

I henhold til norsk lov har du automatisk samtykket i at vi lagrer informasjonskapsler på din datamaskin dersom du tillater dette gjennom innstillingene i din nettleser.

 

Klage på behandlingen

Datatilsynets jobb er å kontrollere at personvernregelverket blir fulgt. Dersom du opplever noe du mener er et brudd på regelverket, kan du sende inn en skriftlig henvendelse til Datatilsynets postadresse: Datatilsynet, Postboks 8177, 0034 OSLO.